Perfekt til hatte!Baseballkasketter er moderigtige og alder – reducerende, og de ser godt ud sammen med hættetrøjer og trøjer

En klassisk baseballkasket og striktrøje fortjener fuld karakter for vitalitet

Baseballkasketter spiller en dekorativ rolle i det overordnede look, men de hjælper også med at tilføje point til en piges look.Og baseball caps i samlokalisering af tiden er også en færdighed at tale om, men også følge den overordnede følelse af koordination.

Khaki baseball cap er meget blid, tie-in strik sweater er den samme farve afdeling, føles blid, mens også kan se pigen til os følelsen af ​​vitalitet.Tie-in hvide lige rør bukser, temperament af hele person er meget euramerican også fastgøre!

Baseballkasketter er ligesom tøj alsidige, og sorte baseballkasketter er alsidige og smarte.Tie-in strik uforet overtøj bærer en følelse af efterårs vitalitet atmosfære, strik uforet øvre beklædningsgenstand af militærgrønne striber tager kontraheret T - shirt indeni, bære gamle måder klassisk også, bære varmt og smukt også.

Match en grå slanke bukser, også super show tynde, træk fuld motion værdi, baseball cap i denne kjole spiller også en meget vigtig rolle, så undervurder ikke rollen af ​​tilbehør.

Jordgul baseballkasket er faktisk mere velegnet til piger med lys hudfarve, fordi farven på selve baseballkasket er relativt dyb, men også pigens hudfarve er mere gul.

Den matchende pullover sweater er også meget blid, tøjet er meget enkelt, men meget detaljeret, behageligt at have på, giver en person følelsen er også meget blid, med grå kort plisseret nederdel, mærk vitaliteten i stilen at bære, men også være opmærksom på den overordnede følelse af koordination.

Når vi har et helt outfit, men ikke ved, hvordan man vælger en baseballkasket, skal vi stole på, at den sorte baseballkasket passer godt sammen med hele outfittet.

Den sorte trøje har et sødt og flot dinosaurmønster, parret med en strikket nederdel.Det sorte og hvide mesh er klassisk og enkelt.Den er perfekt kompatibel med sorte baseballkasketter, og sorte sko vil få den til at se mere komplet ud.

Slank version af trøjen vil lade pigerne bære mere tynde, viser en slank lille talje, tynd er også sexet, med lyseblå jeans, træk benet op, det ser ud til, at pigerne også er relativt høje, sådan en simpel kollokation er også meget ungdommelig følelse.

Slankt strikketøj er ikke kun varmt, men også sexet.At bære en sort baseballkasket er ikke malplaceret.Lær, hvordan du bærer et varmt, sexet look til efteråret.

Fuld karakter for efterårets klassiske baseballkasket og hættetrøje med energi

At lære at parre en baseballkasket med en hættetrøje er også super cool og personlig.Grå baseballkasket med grå hættetrøje, vitalitetsværdien og sportsværdien af ​​det fulde, bære et cool pige-look, kontroller forskellige stilarter at bære.

Bukser er også super sporty, bukser ved foden af ​​designet, slid vil være slankere.Sæt den sammen med en lys gul espadrill, og den er også cool!

Hættetrøjer med baseball caps giver folk en meget forfriskende følelse, beige grå hættetrøjer løse tynde, der er søde mønstre af Anders And på hættetrøjer, men ser også mere unge og legende piger ud.

Sæt dem sammen med slanke shorts for at skabe et manglende underkroppslook.Piger bærer dette, men særligt tynde, med et par høje sokker og et par lærredssko, men også behagelige.

Hættetrøjer er meget almindelige at have på, så det er også meget almindeligt om efteråret, fordi det er behageligt at have på, så både studerende og arbejdspladser er mere til at matche hættetrøjer, for at give sig selv en følelse af komfort.Den råhvide korte hættetrøje er meget tynd og løs, med en let drejet halsudskæring og en lille smule smart.


Indlægstid: 12-feb-2022